Zobacz pojedynczy post
stary 11-03-2005, 13:24   #31
kemotk2000
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 10 2004
Lokacja: Kolacja?

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MatKus
Nic mi o tym nie wiadomo. Był ostatnio fake downloadu, ale link przekierowywał na republikę, i był podany tylko na forum.
Uwierz mi, nie jest łatwo porzcucić coś nam do downloadu
Hehe, uwierz mi, że potrafię czytać i umiem na forum rozróżnić nick "MatKus" od "matkus." ...
I fajnie, że nie dałes się sprowokowac, bo przyposzczam, że cześć moderatorów tutaj dałaby się (wiadomo kto ) Więc masz u mnie wielki plus
Pozdro.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vanessa
Chłopcze... masz kochany admin nigdy czegoś takiego nie zrobił.
Wszyscy wiedzą, że to była fake strona, więc nie wprowadzaj innych w błąd, ok?
Dziewcze... Wiem, bo nie po to na tej stronie od dawna się nie mówi o czitach, zeby je umieszczać. Gratuluję logicznej wypowiedzi "Wszyscy wiedzą, że to była fake strona, więc nie wprowadzaj innych w błąd, ok?" Skoro wszyscy wiedzą, to kogo mam w błąd wprowadzać? Bo narazie tylko Ciebie, a raczej sama siebie wprowadziłaś...
Nie pij tyle kawy i uśmiechnij się czasem..
ja tam bardzo czensto trenuje to jest swietne miejsce dam ci troche dokladniejsze wskazuwki na takim cypelku poszukaj ogniska kture sie nie pali taki krong malyh kamczkuw ic nadul powinny zaatakowac cie 4 pajonki skrenc w prawo zaatakujom cie 4 trujonce pajonki idz dalej i porozglondaj sie trohe i znajdziesz zkopanom dziure ( musisz miec lpate, i line zeby wyjsc)
kemotk2000 jest offline