Zobacz pojedynczy post
stary 11-03-2005, 23:16   #18
Mardag
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 01 2005

Domyślny

skoro jest taki temat to ja tez wtrace tu swoje 3 grosze...

po pierwsze primo... UH kosztuje 100 many a SD 220. bp UHow to ~2,5k a bp SD ~4,5k wiec za cholere nie rozumiem o co wam drudzi chodzi... bo mi wychodzi na to ze jak sprzedam 2 bp UHow to nie dojsc ze zrobie je szybciej niz sorc bp SD to jeszcze do tego wyjde na +500gp a wy mi mowicie ze nie macie run ofensywnych? kto wam kaze strzelac zawsze z hmmow? te hmmy to wy se sami rubicie czy kupujecie od czasu do czasu? sd tez mozna kupic zadna magia ani nowosc...

po drugie primo... co do pomyslow z odebraniem magowi summonow... LOL... moze wogole usunmy sorca z tej gry po co on komu? ja bym raczej proponowal jeszcze inaczej... by po prostu druid mial inne summony niz druid... gra wtedy stalaby sie duzo ciekawsza.. nowe taktyki... (bycmoze nawet fajnie by sie gralo wtedy w teamie dru z sorcem a nie tak jak jest to praktycznie teraz ze to to samo co dwoch sorcow...)

i po trzecie primo... chcialbym powiedziec ze ogolnie przydalo by sie wiecej czarow.. niestety ani na to ani na jakiekolwiek zmiany gracze raczej nie maja wplywu (prawda czy falsz?:/) co prawda to CIPom powinno zalezec na opiniach graczy... ale przeciez nie moga oni dac takiej mozliwosci bo by im zasypalo skrzynke/forum/costam w ciagu kilku godzin... co z tego ze my se tu pofantazjujemy.. i tak nic z tego nie bedzie (niestety...) moim zdaniem postacie sa w miare wywazone... (aczkolwiek chyba rzeczywiscie drud wypada najslabiej gdyz chyba nie ma porownywalnie silnego/dobrego czaru jak UE) i kazda zmiana moze powodowac zachwianie tej rownowagi... wiec raczej nei ma co liczyc na takie bajery...:/
Mardag jest offline   Odpowiedz z Cytatem