Zobacz pojedynczy post
stary 11-03-2005, 22:40   #44
Avager
Użytkownik Forum

Avager's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole

Avager ma numer GG 1611291
Domyślny Nowe - Potrzebne do nowego fake'a !

Więc, tworze sobie coś w rodzaju fake'a + Opowiadania + Legendy Wciąż uaktualnianej .

Wcześniej dałem Bohaterów (głównych... bez tych złych ...)

Więc tutaj dam 2% jednostek z mojego fake (to tylko "ikonki" przedstawiające moją wizję jak oni wyglądają . Należą do Osadników na Nowym Lądzie, zupełnie nie odkrytym...ale o tym wkrótce ).

Human - Armored Scout Male
(Lekko opancerzony, wyszkolony by przetrwać w ciężkim środowisku otoczonym przez hordy przeciwników, jego zbroja potrafi wytrzymać dużo ataków oraz ukryć go w ciemnościach Nocy ******* - nazwa została utajniona póki co , o tym dopiero w fake'u ).

Human - Light Archer Female Brał(a) udział pierw jako Scout (zwiadowca), później jako obrońca osady. Potrafił(a) bardzo celnie strzelać a dzięki lekkiemu i elastycznemu ubraniu oraz opancerzeniu mógł (mogła) unikać większości ciosów. Wróg na daleke odległości nie miał szans, na bliskie szanse przeważały na szalę przeciwnika...

Human - Settler/Worker Pierwsi to właśnie oni wyszli na nowy ląd, to oni założyli pierwsze domostwa oraz zaczeli uprawę roli. To oni przygotowali fundamenty na nowe królestwo, to oni są początkiem wszystkiego. Są także Osadnikami jak i Robotnikami (kowalami, farmerami, budowniczymi, drwalami oraz innymi podstawowymi zawodami, lecz wykonują go znacznie gorzej niż wykwalifikowane jednostki)

Human - Warrior (Type III) Male Wojownik, Opancerzenie, które dźwiga na sobie, zostało wykonane przez Krasnoludów z **** - to w fake'u dopiero - Wojownik potrafi doskonale władać wszelką bronią. Paruje większość ataków zadawanych z bliskich odległości (miecze, topory, maczugi oraz włócznie, blokuje bardzo dobrze). Jest to podstawowy rekrut armii ***** - to dopiero w fake'u .

Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 11-03-2005 o 22:41.
Avager jest offline   Odpowiedz z Cytatem

--> -->