Zobacz pojedynczy post
stary 11-03-2005, 23:13   #123
Mardag
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 01 2005

Domyślny

w sumie to mi sie chyba najbardziej podobal barbarian... innych typu orc w demon secie nie komentuje bo to byla odcieta glowa z orka i dlateego wyszla bardziej szczegolowo niz reszta...

w kazdym razie... troche konstruktywnej (oby) krytyki...:
na poczatek powiem ze masz talent... bo widac ze jak ci ktos mowi zebyc cos zrobil to robisz to lepiej czy gorzej... i nie ma tak ze np nie wiesz jak by np wygladal reptilion czy cos innego... to jest plus...

teraz czas na minusy.
1. paint... sprobuj sie przerzucic na jakis inny program... paint ma malo mozliwosci (w sumie to on nie ma zadnych mozliwosci:/) poszukaj lub popytaj ludzi o cos bardziej ze tak powiem profesjonalnego...

2. szczegolowosc... tutaj jest naprawde kiepsko gdyby potworki byly bardziej szczegolowe to hoho... naprawde bylby wypas... aby to zrobic musialbys troche zmienic taktyke... znaczy nie wiem jak robisz... ale domyslam sie ze to co widzimy to jest 1:1 tak jak rysowales czyli skoro w paincie to sie domyslam ze na zoomie a pozniej wyszlo takie male na normalnym widoku... apowinienes zrobic odwrotnie troche... a mianowicie... narysowac wiekszy rysunek (bez zomu) w miare szczegolowy... (jak jest wiekszy to latwiej jest dorysowac np czache na tarczy czy jakies bajery na zbroi/ciele) a gdy juz narysujesz to wtedy pomniejszyc calosc... i powinno wygladac przerazajaco dobrze

3. nie wiem jak dokladnie robisz te gify... i ile czasu zajmuje ta "animacja" bo moze sprobuj na poczatek skorzystac (oczywiscie jesli chcesz) z moich rad i uwag, zrob obrazek statyczny i jezeli fajni ewyjdzie to wtedy dorzucic animacje..

na koniec powiem ze naprawde podoba mi sie pomysl... i chetnie tez bym sie czyms takim zajal... wiec nie zdziw sie jesli wkrotce pojawi sie konkurencyjny temat
Mardag jest offline   Odpowiedz z Cytatem