A oto moja armia. Nie jestem jakims fanatykiem fantasty, ale temat mi się podoba jak coś jest nie tak jak trzeba to pisać. I proźba do Lorda Saurona: Spisz zasady tego w jednym poście i będzie spokuj bo z tego co przeczytałem niewiele rozumiem

.
Armia: Przeklęte Legiony
Historia: Wiele wieków temu grupy Starożytnych Krasnoludów strzegły bram piekieł. Byli oni ciągle narażani na ataki stworzeń przedostających się przez szczelinę w pieczęci zabezpieczającą wejście do podziemnego świata . Lecz jeden z nich Zapdos wkroczył na złą drogę. Namówił kilku swoich kumpli by zbuntowali się przeciwko ich generałowi. Chcieli wrucić do swoich rodzin mieszkających na południu kontynentu. Zabili swojego generała i kilku jego najlepszych dowudców, a reszte namówili do powrotu. Gdy odeszli mieszkańcy podziemi wyszli i zawładneli pobliskimi okolicami.
Kultura: Oficjalnie żyją w pokoju z nacjami preferującymi zniszczenie swiata np: nieumarli, a nieoficjalnie chcą byc władcami całego świata. Raz w roku obchodzą jedno świeto: Święto Płomienia Smoka. Wybierają wtedy 3 ludzi i składaja ich w ofierze.
Jednostki:
Lekkie:
Imp - zbroja skórzana, pazury (ta nacja jeszcze nie wymyśliła obcinaczy do paznokci). Stanowią oni pierwszą linię ataku tzw. mięso armatnie. Liczba oddziałów: 6 Liczebność oddziału: 400
Gogi - zbroja skórzana, krótki miecz, ogniowe kule. Zazwyczaj stoją oni zaraz za impami, ich celem jest zabicie jak najwiecej jednostek zanim dojdzie do bezposredniego starcia. Liczba oddziałów: 5 Liczebność oddziału 500
Demony - kolczuga, rogi, 2 tarcze. Ta jednostka taka średnia do wszystkiego i go niczego (nie miałem weny twórczej). Liczba oddziałów: 6 Liczebność oddziału: 1000
Średnie:
Demonolog - magiczna rużdzka - potrafi wzywać 5 impów i strzelać z kul energi ognia trucizny śmierci itp. Stoją oni na końcu armi i atakują z daleka. Liczba oddziałów: 3 Liczebność oddziału: 100
Wiwerna - łuski, pazury, zionięcie ogniem. Sieją one postrach w sercach wrogów.atakują oni 3 wrogów naraz dzięki swojemu płomieniowi. Liczba oddziałów: 3 Liczebność oddziału: 150
Ifryt - zbroja łuskowa, płonąca tarcza, stalowy hełm, ognisty miecz. Podpalają swoje ofiary mieczem, a te giną w strasznych męczarniach.Liczba oddziałów: 2 Liczebność oddziału: 150
ciężkie:
Moloch - Zbroja płytowa (komplet), szpony, tarcza z łusek wiwerny, zionie ogniem. Molochy swkorzystywane do niszczenia wielkich oddziałów wroga. Atakuje naraz 3 wrogów. Liczba oddziałów: 3 Liczebność oddziału: 50
Diabeł - Zbroja adamentowa, tarcza z adamantu, kosa. Liczba oddziałów: 3 Liczebność oddziału: 30