Zobacz pojedynczy post
stary 12-03-2005, 15:11   #57
Mar Cin
Użytkownik Forum

Mar Cin's Avatar

Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon

Stan: Aktywny gracz
Imię: Zirgin
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 20
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
Domyślny

Jestem w trakcie robienia seri "powarzniejszych" rysunków, w międzyczasie zrobiłem kilka mniej poważnych. Oto one:

Przeciętny Mieszkaniec Czarnobyla. Zły, zielony, brzydki mutant. Podręcznikowy przykład zaawansowanego stopnia choroby popromiennej.

Wkur***na wczasowiczka. Poprostu Wolverine w żeńskim wydaniu Zapalona graczka. Najczęściej gra w Tibię. Zaliczyła ostatnio deda przez kicka, więc bez jakiejś broni omijać z daleka!

ScKleRotiX ThE SkiELeTrON. (chciałem mu dać w łapę jakąś piłe łańcuchową ale nie było ) Nieumarły potwór. (Nie umarł, bo zapomniał) Ponieważ wszyscy się go boją albo do nigo strzelają, wyposarzył się w odpowiednią broń. Kiedyś, dla uspokojenia, zwykł wkładać lewą dłoń do kanistra z benzyną. Raz podczas tego "zabiegu" zamyślił się (na jakieś 100 lat), i jak się ocknął, jego ręka tak przesiąkła benzyną, że w kanistrze zostało pare kropel. Rękę podpalił, używa jej teraz jako broni.

Popieprzony Rolkarz. Jeździ po mieście i nawala z 2 pistoletów maszynowych. Dookoła siebie wytwarza pole antypolicyjne.

Jajco mi się zjarało

To se dzisiaj nie pogram...

Ostatnio edytowany przez Mar Cin - 12-03-2005 o 21:53. Powód: A bo tak. Zabronisz mi? Każdemu wolno dodawać nowe obrazki do swoich postów. :)
Mar Cin jest offline   Odpowiedz z Cytatem