Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Falco de'Ath
Otwórz oczy koles. W gruncie rzeczy Twoj bloker (poza tym jego wmiare dobrym eq i levcem) byl ch*****ie n00bowaty. Zamiast stawac w tym przejsciu i narazac Cie na obrazenia powinien odciagnac smoka na drugi koniec lokacji tak zebys byl odwrocony do Ciebie plecami bys nie zbieral z f wave.
Moja rada: Zamiast wrzucac Demonidasowi moglbys go np poprosic zeby Cie kiedys zabral ze soba na GS hunta. To spoko koles i napewno by Ci pomogl cos osiagnac (szkoda, ze juz to zaprzepasciles).
Podsumowujac:
+ Xantera (respekt dla tych, ktorzy tam graja  )
+ pokazaliscie mi nowe miejsce
- tragiczny bloker (nie mam nic do zadnej rodziny w jakiejkolwiek ten Twoj kumpel jest  )
- duza ilosc filmow z dragon huntow
4/10 
|
Koleś, jeśli uważasz ze dsm, mms, bohy, g legi, crusher helmet i ss to w miarę dobry eqw to chce wiedzieć, jaki ty masz.
Po drugie mam pytanko. Wy widzieliście tylko 1 draga czy drugiego draga tez widzieliście?
1 drag to było pokazanie jak nie można bloczyc smoka
2 drag to poprawne blokowanie smoka zek ani razu nie oberwał od smoka
Po trzecie.
Dzisiaj z nim byłem na dl. Ledwo będę miał link podam wam.
LOL_13 zek poprosił knight żeby mu z bloczyl draga a nie go zabił. A mój brat chciał wykorzystać sytuacje ze jest nakręcany film to pokazać jak nie powinno się bloczyc draga i jak powinno się bloczyc (drugi smok to pokazuje).Wydaje mi się ze nikt chyba nie widział jak zabijali drugiego draga -.-"