Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matheous
Uoj. Ja nie kategoryzuje, ja glosuje na tych, bez ktorych tego forum sobie prawie nie wyobrazam, ktorzy pisza madre posty i wogole. A Super i she to sie jakos przewijaja w tle, ale w sumie nic szczegolnego nie robia, no nie? Bez obrazy, of korz^^
|
Jako ktos, kto wiekszosc czasu spedza w dziale opowiadan, grafik itp. , automatycznie kategoryzujesz swoj wybor. Dla mnie np. sporo uzytkownikow tutaj wymienionych jest calkowicie anonimowych, albo byloby, gdyby nie IRC, bo do tych dzialow rzadko zagladam. Dlatego wg. mnie wybory w poszczegolnych kategoriach bylyby duzo lepsze.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eerion
@ Gimli:
Wybacz, ale mnie to nie interesuje -.-'
Już dawno dałem sobie siana z wieloma rzeczami.
Ale jak widzę ty nadal się bawisz w katalogowanie.
Oj muszę przyznać ze zmieniłeś się od czasu nominowania na moda...
Stałeś się...
|
~80% czasu ktory spedzilem na forum, spedzilem jako moderator, wiec nie za bardzo pasuje mi tutaj okreslenie "od czasu nominowania na moda" . A z antypatia do ciebie tez nigdy sie nie krylem : d
Cytuj:
Jaki? No właśnie moze sam odpowiesz mi na to pytanie?
Ja już znam odpowiedź a ty?
|
ROTFL'N"LOL!!!! Za duzo telenoweli sie chyba naogladales, bo to mi brzmi jak jakis tekst ktory mowi bohater ktorejs z nich do starego przyjaciela/kochanki. Tyle ze, jako ze nigdy nie mielismy z soba zbyt cieplych stosunkow, to brzmi to smiesznie ^^