Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sir Tifejo
Wyobrazasz sobie w zyciu realnym bieganie z kusza w jednej rece a z pochodnia w drugiej? 
Moim zdaniem powinno zostac tak jak jest, Palkom pozostaje toczenie pochodni przed soba no i swiatelko 
|
Heh to tak samo jak byś miał se wyobrazić knighta z tarcza w jednej a z mieczem w drugiej albo z mieczem 2-recznym a pochodnie gdzie on trzyma w gatkach ?? Oo

Widze że chyba nie grasz palkiem to nie wiesz jak to jest ciągnąć torach albo ciagle puszczać światło ale tego to już nie bede komętował...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dwimenor
A jak wyobrażasz sobie, zęby sięgać na plecy do kołacznau po strzałę, mając jednocześnie pochodnię w ręku??
Ta gra przynajmniej stwarza pozory realistycznośći.
|
No w sumie masz troche racji ale podobnie jak wyżej co z knightem albo dru czy sorkiem który jeszcze ma niby run używać ??

Albo jak sobie wyobrażasz łowienie ryb jak masz 2 ręce zajęte mieczem tarcza albo lukiem ??
Cytuj:
Cytuj:
A jak wyobrażasz sobie, zęby sięgać na plecy do kołacznau po strzałę, mając jednocześnie pochodnię w ręku??
|
Eeee, z tego co mi sie wydaje to te "kolczan" to nie jest kolczan, przeciez w kolaczanie nie trzyma sie ani wedki ani pochodni  Tym bardziej innych rzeczy.
|
Srry stary ale mówiąc kołczan miałem na myśli 100strzal/bełt więc stfu a nie to miejsce gdzie możesz dać strzały, bełty, wędke, bp itp.
Cytuj:
Cytuj:
Ta gra przynajmniej stwarza pozory realistycznośći.
|
Poprawka, ta gra STARA SIE stwarzac pozory.
Pozdro
T.
|
Jak ta gra chce robić chociaż pozory to by trzeba było dużo zmieniać ale to już nieważne ale po co utrudniać palkom jak byś miał te strzały w 2 ręce to tak jak byś miał strzały w kołczanie na plecach a pochodnie to tak jak każda inna postać powinna mieć tam gdzie się ją daje bo knighty, sorki i dru maja też 2 ręce zajęte tarcza i bronią albo sama bronią 2-reczną wiec mi tu nie truj o realiźmie!