Zobacz pojedynczy post
stary 13-03-2005, 07:26   #8
Jaśko
Użytkownik forum

Jaśko's Avatar

Data dołączenia: 12 03 2005

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Moim zdaniem jeżeli chcesz być high lvlowcem na nowo założonym serverze to weź knighta lub palladyna. Bo Druid i Sorc musza stać i robić magic level zebyś pujść na coś expić bo co oni bez runów zrobią. Knight był by dobry ponieważ jest dobry w skillach mele i odrazu praktycznie po rooku możesz pójść na rotwormy i dobijać levele. Jednak ja bym wybrał palladyna. Nie potrzebuje dobrego eq, a eq na nowym świecie jest bardzo trudno zdobyć. Palladynowi wystarczy p-set i bolty które można kupić chodźby w sklepie, albo przy wiekszych skillach lub koledze knighcie możesz je zdobyc expiąc na Dwarf Soldier ewentualnie ten wspomniany knight może ci je zdobyć za małą opłatą. Jeżeli wiesz, że na serverze jest już knight powyżej 25 lvl to weź Sorca. Zrobisz Pare BP of HMM i pujdziesz z nim na dragon land. Pierwsze 20 leveli sorcem najlepiej Zrobic na trollach i rotowrmach na nowym świecie używając broni melee. Więc z mojej strony by to było na tyle. Ja bym wybrał palla na nowo założonym świecie. Pozdro
Jaśko jest offline   Odpowiedz z Cytatem