Słowem wstępu nie mam moda na tym forum ale mam na gerach więc co nieco wiem na temat userowatości nowych userów.
@TheNatoorat dzieckiem nazywam osobę która wykasowuje z dyskusji swoje posty, a dokładniej te wypowiedzi, które są błędne czy też idiotyczne. Fakt zdarza się że robią tak ludzie po 20 stce, jednak w większości są to ludzie w wieku od 10 do 16 lat. Nazywam dzieckiem taką osobę, która nie jest w stanie przyjąć odpowiedzialności za swoje wypowiedzi na forum czy też za swoje akcje i pomimo tego że znam wielu inteligentnych ludzi z gimnazjum stwierdzam że wiek ma znaczenie. Aha jeszcze jedno tylko który rodzic stwierdzi że jego dziecko jest takie jak piszesz.
Co do pytania dlaczego to chyba po części ze względu na to że net jest teraz naprawdę ogólno dostępny, ale też chyba nie do końca. Tak jak pisał Matkus kiedyś jak ktoś zapytał się o rzecz oczywistą czy też ogólnodostępną, dostawał opieprz i nikt na niego nie zwracał uwagi. A teraz taki człowiek to są pieniądze z bannerów reklamowych na forum i niestety nie można go tak zablokować bo właściciel forum sobie tego nie życzy. Kolejnym faktem jest to że w końcu jesteś bardzo anonimowy. Bo co z tego że znają twoje ip. Jak pokazał przypadek afery Strusia nawet jeśli wiemy dokładnie kto jest kto to i tak gówno nam z tego może przyjść.
|