Zobacz pojedynczy post
stary 13-03-2005, 13:15   #21
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

@TheNatoorat:

Dziecko - osobnik obu płci w wieku 0 - 18 lat. Ja tak to widze.

Cytuj:
Niektóre osobniki z nich mogą okazać się dojrzalszymi nawet od was
Yhym. Pewnie jak 14 latek wypowiada sie w temacie "Jakie piwko lubicie najbardziej" stwierdzajac "lubie Tyskie a jak ty lubisz sapecjala pijesz bo chcesz sie pokazac" jest dojrzalszym??

NIe twierdze od razu, ze wiek jest wyznacznikiem dojrzalosci, ale jak widze ludzi z przedzialu 10-16 lat zakladajacych tematy "czy lubicie sie masturbowac" to spadam automatycznie z krzesla i wcale nie mam ochoty sie podniesc.

Jeszcze na koniec: za ludzi dojrzalych uwazam takich, ktorzy na forum nie uzywaja wulgaryzmow, nie wyzywaja innych itp. Nie piszesz posta w 30 sek. masz czas na zastanowienie, ubranie w slowa.

Cytuj:
Nie, to nie dostęp dzieci do komputerów, to wina osób, które dopuściły te "czarne owce" do komputerów!
Kto inteligentny kupi dziecku internet, jeżeli wie, że jest on stworzony do komunikacji, kiedy ich dzieciak jest źle wychowanym, rozpieszczonym bachorem?
Nie tylko do komunikacji. Zdobywanie wiedzy, rozrywka... Ale zgadzam sie. Rodzice rozpieszczaja swoje dzieci, chociaz te je totalnie olewaja. I taki bachorek po sdostaniu koma z netem mysli sobie, ze i w cybersieci bedzie niewiadomo kim. I klops. Zaczyna sie obrazanie, zakladanie glupich tematow (jak wspomnialem wczesniej) tylko po to, zeby zaistniec na forum...

Zreszta... gadanie i tak nic nie zmieni... trzeba dzialac Ide dzieciaka nakarmic bo placze biedaczk

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger
Matek jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.