Zobacz pojedynczy post
stary 13-03-2005, 19:58   #5
Babek
Użytkownik Forum

Babek's Avatar

Data dołączenia: 11 03 2005

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 25
Poziom mag.: 38
Domyślny

Hmmm... No zobaczymy czy to zadziała ( mam taką nadzieję), ale nie wiem czy mnie dobrze zrozumieliście.No żeby nie było wątpliwości już więcej weźmy jakiś przykład:
-dzisiaj rano(np. o 10:00) miałem reinstalacje systemu( z Windowsa 98 na XPP)
-po podłączeniu wszystkich kabli do kompa i ściągnięciu Tibi ze stronki włączyłem ją
-wpisałem kod i hasło pojawiło się 'Welcome to Tibia'[ to rozumiem, pierwszy raz Tibia została włączona na "nowym"( po reinstalce) kompie]
-wlogowałem sie w depo wszystkie miejsca które odkryłem przed reinstalacją pokryła "mgła wojny"(to też rozumiem)
-no to postanowiłem połazić po mieście i poodkrywać na nowo
-niestety musiałem kończyć więc wylogowałem się(ale odkryłem na nowo wiele miejsc)
-następnego dnia znowu wszedłem na Tibie
-wlogowałem sie a tu...wszystkie miejsca które poodkrywałem wczoraj znowu spowiła mgła wojny(na mapce)
-i tak się to powtarza...cały czas...kumpel mi mówił że miał to samo w pierwszych dniach od reinstalacji a potem już miał normalnie wszystko
-(tego wam nie powiedziałem więc sorry) ale kiedy wchodze na wyższe/niższe piętro w np.depo to miejsca które odkryłem na dole/górze też pokrywa mgła wojny(zdarza sie to wtedy kiedy jestem dłużej na jakimś poziomie)
-więc może musze po prostu czekać aż samo przestanie albo ściągnąć znowu Tibie albo po prostu grać nie zwracając na to uwagi(choć to będzie trudne)no ale cóż w Tibie na pewno będę grać jeszcze barrdzo długo.

P.S.Dzieksy wszystkim którzy wypowiedzieli sie w tym temacie lub chociaż go przeglądneli.I sorrki za kolejny długi post ale chciałem mieć pewność że mnie dobrze zrozumiecie .A jak mnie zrozumieliście dobrze w pierwszym postcie i nie potrzebnie pisałem ten post to go skasujcie
Babek jest offline   Odpowiedz z Cytatem