Thimburd do boju !
Z Soboty na Niedziele (Tak tak thimburd, to wtedy co cie w bilardzie rozwalałem, a tak btw. ale farta masz;>) dałem linka tego programu dla dobrego "zioma" (:>?) BRa a tak bardziej Bispa. Jest on informatykiem albo coś zbliżonym do tego , więc ten program go zaciekawił.
http://www.fotolog.net/queimado_bispo/
To jest jego fotolog, i z jakiejś paki zrobił ino swojego bohatera , Bispo.
Jak ktoś leniwy jest to tu zdjęcie.

Wyszło mu całkiem nieźle , patrzać na prace naszych polaków. Na dodatek Bispo jest bardzo popularną "osobistością" w Brazili i na światach w tibi na których gra(grał). Dlatego ostatnio już ten program zrobił się popularny w Brazyli (u brazyli hrhr). Reklama dźwignią handlu ;>. A tak btw.
W Sobote , chciałem troszke ponoobować (co jak co , ale ta gra to z założenia polewka dla mnie). Więc znalazłem jakiegoś kolesia z jakimiś lov lvlami , i wyruszyliśmy na podbój bóguw :>(mam uraz do nich po tej histori).
Więc , zabiliśmy (a razczej te nooby) bugi. Jako nagrode wziołem se tego Buga w bp. Potem dla zabawy chciałem z fista zabić buga (a ja idiota wsadziłem nie wiedząc, GSa do buga). Potem jak już miałem wychodzić z cave , pomyślałem a po cholere mi ten bug ??:> (W nim już czekał gs na stratowanie ... ) i wypieprzyłem go do wody... Potem dociekałem gdzie ten gs. Jak sie zastanowiłem porządnie to juz bibi. Już wogle tibia po tym przeginieniu to dla mnie jajca a nie gra. (W taki sposób item za 35 k stracić... dobrze ze nie miałem 100 lvl + i sova w łapkach... lol )
Pozdrawiam.
PS: A może by przyklejić ten temat , mm ? Całkiem sporo grono wielbicieli