Temat: Nowe forum
Zobacz pojedynczy post
stary 13-03-2005, 21:35   #19
Grzyb
Użytkownik Forum

Grzyb's Avatar

Data dołączenia: 23 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Uncle Warrior
Wiesz taki program działa bardzo prosto i napisać go nie ma problemu gdyż po przerobieniu dosłownie paru lekcji (programowania w jakimś języku) można go napisać... :/ To działa na zasadzie mnożenia... przechowywanie informacji o runach jest banalne dalej już tylko tylko obliczenie typu 'wynik = hmm * ilosc run' ;/ Dość o tym, nie jesteś dziwadłem (imo ) wspomniałem o wyjątkach ale chodzi mi o ludzi, którzy potrafią troche 'więcej'... nie wiem napisać coś porządnego ;s

Lol to forum jeszcze nie chcąco sławne się stanie ^^
ja nie mam sil co jakis czas widze podobny tekst na tym forum, tzn. typu: takie cos jest banalne do napisania, kazdy by to mogl zrobic, kiedys byl zamieszczony w dziale flimy film w ktorym pewien gosc expil niby za pomoca bota(nie wnikam czy to prawda bo nie o to tu chodzi) i znow grono ludzi wyskoczylo, ze to w gruncie zeczy nic takiego mimo, ze najwiekszym dokonaniem tych osob jest zrobienie jakiegos makra. ok zgodze sie, ze moze napisanie programu do obliczania czasu potrzebnego na zrobienie danej runy nie jest jakims arcytrudnym zadaniem, ale nie wiesz jaki to jest dokladnie program(moze ma jakies wodotrtyski ) wiec sie nie wypowiadaj, nic mnie tak nie denerwuje jak komentarz kogos na temat o ktorym nie ma pojecia
Grzyb jest offline