Zobacz pojedynczy post
stary 13-02-2004, 23:09   #7
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.

Matheous ma numer GG 2872460 Matheous ma login Tlenu emcid@tlen.pl
Domyślny

Cos nie moge w to uwierzyc ze po 1 dedzie straciles bron-ja moja inna postacia zginalem z 10 razy i tylko tracilem(o ile wogole cos tracilem) spodnie... Idz na trole tibia nie sklada sie z samych pk(chociaz...)i powinienes jakos dojsc-jak widzisz gostka na skraju ekranu, skrec tak zeby cie nie widzial(SZYBKO) bo jak pojdziesz na niego jak to mowil wczesniej to on zobaczy ze poruszasz sie powooooli a jak gosc sie okaze byc pk(ja omijam wiekszosc gosci bo sie boje to cie zabije nie dla czegos cennego ale dla przyjemnosci...To cos jak nabijanie postow na forum-nic mu to nie da a co najwyzej w pysk od kogos zarobi...Dojdz jakos do ab-tam jest malo pk i mnostwo fajnych gosci popros o jakakolwiek bron(najlepiej ta w ktorej masz skilla)i 50 gp z zastrzezeniem ze niedlugo oddasz mu to w gotowce(na trolach kasa leci STRASZNIE szybko) i expuj spokojnie...Najwazniejsze to teraz zarabianie kasy i expa-ja na trolach expowalem do 12 lvlu!!!Mialem jakies 2.5k w dp() i jak tez uzbierasz dosc duzo to spraw sobie lepszy equip-glownie chodzi o zbroje i tarcze zebys mial jakies szanse w ucieczce przed pk. I jeszcze jedna rzecz-ZAWIERAJ ZNAJOMOSCI!!! Ja wychodzac z rooka mialem NA NIM 3 kolegow i POZA NIM okolo 5...GODNYCH zaufania, nie to co ten twoj... Dobrze jest miec kilku kolegow na rooku z tym poziomem co ty i wtedy wychodzicie razem na maina do tego samego miasta-nawet jak was ktos zaatakuje, to jedni sie poswieca by inni mogli zyc Ale juz nie ma co rozpaczac nad tym ze masz deda-zrob to co ci mowia inni i GL!!!