Temat: Annihilator
Zobacz pojedynczy post
stary 14-03-2005, 12:48   #4
Palladni
Użytkownik Forum

Palladni's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Nowogard

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Pacera
Poziom: 40+
Poziom mag.: 51
Palladni ma numer GG 5971635
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CentyBoy
@Xajafu

Szkoda mi slow. Wylacz komputer i lepiej idz sie pobaw resorakami bo widze ze czytac jeszcze nie umiesz a juz morde prujesz.
Losari specjalnie napisal w poscie antynoobowa instrukcje obslugi rapidshare ale to chyba dla ciebie zbyt madre... Gratuluje i tak niewiarygodnej przy twoim ilorazie inteligencji wlaczenia kompa i otworzenia explorera -.-

@Losari

Sciagam, zaraz obejrze i zedytuje
Kolego... Niebadz taki kozak, ok? Skoro jestes taki wszystko wiedzacy, powinienes wiedziec ze niekazdy jest stalym bywalcem na forum! Sa nowi czlonkowie i skad oni moga wiedziec jak rapidshare działa?!
Btw. Wiesz co oznacza słowo n00b? Osoba wywyższajaca sie, myslaca ze jest najlepsza itd. Znaczy sie ty... On powiedzial ze film niedziała miał prawo tak napisac skoro MU film niedziałał.

@Topic: Annihilator jak annihilator... Juz niczym niezaskoczy :/

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CentyBoy

@Palladni

Nie znosze krytyki to raz a dwa ze mam juz dosc takich chorych textow na tym forum, co rusz jakies nooby sie kloca ze im cos nie dziala, zamiast najpierw PRZECZYTAC! Losari napisal dokladna instrukcje a jesli to za duzo dla Xajafu, to juz jest dla mnie powod do tego typu komentarzy. I owszem uwazam ze wiem calkiem sporo, jest to poparte sporym doswiadczeniem w tibii Wiec proponuje wstrzymac komentarze pod moim adresem -.-
Dobrze ale w tibie graja 7 latkowie jak i 50 latkowie... Wiekszosc osób zdazyla sie przyzywczajic ze klikaja linka... zapisuja i maja filma. ... : " I owszem uwazam ze wiem calkiem sporo, jest to poparte sporym doswiadczeniem w tibii" <-- Jesli swoja wiedze, doswiadczenie zyciowe popierasz na Tibi musisz byc nielada "yntelygentny". To jest gra wiec niewiem jaki typ wiedzy popierasz Tibia...

Ostatnio edytowany przez Palladni - 14-03-2005 o 13:19.
Palladni jest offline   Odpowiedz z Cytatem