Stanowczo odradzam ubierania się w polskie barwy narodowe, jak wiecie toczy się wojna Polska vs Szwecja.
Jeszcze zanim wprowadzono czaszki to chodziła 3 szwedów i nawalała polaków, ja prawie przez to umarłem. Ja se stałem pod depo w barwach narodowych i robiłem se runki, nagle zaczeli sie wokuł mnie kręcić, więc na wszelki wypadek trzymałem w rezerwie exure gran, walneli mnie z SD 1-~90 2-~110 wtedy sie Uh-nołem i gościu(najsilniejszy z nich) walną wemnie ~130.(mniejwięcej tak walili, jednego jestem pewien ze przeżyłem) Druga sytuacja, szwed mnie zaczą zaczepiać, ja se stałem pod depo, czytąłem w tym czasie forum, nagle patrze, jestem przy sklepie z runkami(A

i gościu mnie zaczyna nawalać no to ja odchodze, gościu zamną leci ja przed samym depo sie uh-nołem a gościu zaczą mnie wyzywać. Potem gdzieś odzszedł a ja zacząłem znowy robić runki, i znowu się zaczytałem. W końcu gościu mnie wkuzył więc go walnołem, ale zacząl biegać i z HMM nie mogłem w niego trafić (a nie miałem przy sobie f-bomby).Wkącu zaczołem wiać i poszedłem do zejśćia na niższy poziom. Wkońcu zaczoł mnie nawalać, inny polak, biedacy we dwoje nawalali mnie przynajmniej pół godziny do puki mój kumpel nie wkroczył i ich nie zabił. Od tamtej pory nie nosze takich ubranek no chyba, że w otoczeniu innych polaków.