Zobacz pojedynczy post
stary 14-03-2005, 21:07   #28
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Data doł±czenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.

Matheous ma numer GG 2872460 Matheous ma login Tlenu emcid@tlen.pl
Domy¶lny

A zauwazyliscie ze teraz wszyscy zaczeli refleksje snuc jak to kiedys bylo, a sami maja 10-14 lat i neta sobie kupili nie dalej niz... No moze rok temu Nikt nie wie o szto chodzi, ale pisze, no bo Matkus tak napisal no to to musi byc prawda, wiec trzeba POWTORZYC to co powiedzial zeby a)nabic posta b)podlizac sie adminowi. Oczywiscie, nie wykluczam, ze niektorzy(scorc, Matek[staruchy kepcone]) naprawde pamietaja czasy takie a siakie i pisza to ze 'szlachetnych pobudek' Ale daleko nie wszyscy, tego jestem pewien
@topic-mialem modem. Ale nie bede wciskal kitu, ze pameitam jak to trzeba bylo wyludzac nr dostepowy, costam, bo tego NIE PAMIETAM. Neta mam odkad mam chyba 6 czy 7 lat(albo i mniej) Inaczej mowiac-odkad pamietam. No i 'kariere' zaczynalem od Battle.neta w Starcrafcie. ALe nawet tam widac degradacje. Kiedys to wchodzisz 'kto 1v1?' 'ja' a w czasie gry pogadacie, zaznajomicie sie i juz masz przyjaciela(pierwsza gra i mi gosciu zaproponowal dolaczenie do klanu A dzisiaj? Szukasz 20 minut kogokolwiek do gry, gdy proponujesz na kanale to 'SPier...aj noobie' i dalej gadaja o imprezach i roznych pierdółach. W grze to nie masz na co liczyc poza 'MASZ MAPHACKA" jesli wygrywasz, lub 'HAHAHA ALE Z CIEBIE LAMA' jesli przegrywasz. Do teraz pamietam swoich kumpli sprzed lat(xywa jednego:lukpl, albo jak jechalem do goscia 5 battlecruiserami, rozwalilem mu przejezdzajacego tanka i jak sie razem z tego smialismy A teraz? W 2v2 to od partnera zadnego zgrania tylko 'Ty noobie glupi rob zesz szybciej', w 1v1 to gosc sie nawet do ciebie nie odezwie tylko wygrzew robi, i po 5 grach i tak goscia traktujesz prawie jak nieznajomego. A kiedys to po jednym dniu juz masz kolege, mozesz go dodac do VIPow i w ogole... Ech, nostalgia