Witam

.
Przejdę do konkretów:
Padł mi pomysł zrobienia gry Ala'Tibia (tzn będzie miała tylk ografikę ala tibia, nic pozatym.)akcja będzie się rozgrywać pod koniec średniowiecza cesarskiego (czyli samuraje itp..rycerze...). Następnie potzrebuję dość dobrych grafików aby zrobili np. trawę,drzewa,broń,pancerze i wodę,falę itp oczywiście wszystko w paincie. Potem będziemy potzrebować stronki mam już stronkę więc to nie problem, jak się już gra rozrośnie np. (2 lata później)..wymyślimy PACC i np. na pół roku 50 USD a jak na rok to 100 (albo max zasięg PACC to 4 lata czyli 400USD). Jak się dobzre powiedzie to będziecie wynagradzani

.
Więc narazie tzreba zrobić tło (podłoże,drzewa itp)
Przypominam że to będzie coś takiego: że będzie można było popłynąć statkiem np. do 1 z miast (Hankishi) jest to miasto cesarskie które mieści sie gdzieśw okolicach hmm Japoni? nie wiem ale tam będzie klimat Samurajówi różnym cesarzy.
Następne miasto to (Vingilia) jest to miasto w "puszczy" ale nie dosłownie podobne miasto do Carlin tyle że tam nie będzie depot itp tylko będzie np. Bank ..będzie miasto kwitnąć zielenią..
Ostatnie miasto to (Andrushum) najgorsze z najgorszych żyją tam demony,hochlik,Black Djiny i Demony.. (wiadomo jakie podłoże stary piasek taki granitowy itp.)
Broń będzie w rozmiarach 50x50 a zwierzęta hmm może Randlemen zaproponuje..
Aha i do Randlemen'a spodobały mi się twoje potworki można je wykozystaćdo mojej gry?
Następnie najtrudniejsza rzecz ja jestem tylko "small bossu" czyli nie umiem robić gier ale je wymyślać więc kto umie niech się tutaj zapisze.
Dziękuję.