Nie napisalem ze ty powatrzales 10 razy. Oto jakies ostrzezenie dostales:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ostrzezenie
Przestan powtarzac to co inni napisali wczesniej. Po co 10 raz pisac ze jest to hellgate?
|
Chodzilo o to ze ludzie przed toba pisali to samo, a ty po nich powtarzasz i po co tyle osob ma to samo pisac.
Na forum zanim sie na cos odpowie czyta sie poprzednie posty zeby wiedziec czy nikt wczesniej nie odpowiedzial. Ty napisales posta dzisiaj okolo 7~ rano, a ostatni post byl wczoraj o 21. Autor tematu jak byk napisal duza czerwona czcionka, ze juz wie wszystko i ze mozna zamknac temat.
Nie dostales "AZ" 3pkt, dostales TYLKO 3pkt za to ze przeprosiles, a 3pkt dostales za:
-Nie czytanie poprzednich postow
-powtarzanie po innych
To co ktos napisze ze XX jest kretynem, a potem za to przeprosi to znaczy, ze ma nie dostac kary? Poza toba w tym samym temacie z 4~ osoby dostaly ostrzezenia, za to samo co ty.
I przestan plakac jaki to ty nie jestes poszkodowany. Teraz bedziesz pamietal zeby zanim klikniesz przycisk "odpowiedz", przeczytac poprzednie posty.
O 14:47 wyslales mi PW, przeczytalem je, ale jakos nie bylem w nastroju do uzerania sie z kolejnym "poszkodowanym" przezemnie. Ile poczekales na odpowiedz? 20minut. ROTFL... I zalozyles temat na forum, ze ja zly, wlochaty dromader dalem ci "AZ" 3 pkt. ostrzezenia i jeszcze na PW nie odpowiadam. Nie rozumiesz, ze moze jestem zajety? Moze akurat robie cos na stronie, moze nie mam ochoty odpowiadac na takie PW w danej chwili?
Jakbys nie zakladal tematu, nikt by sie nawet nie dowiedzial ze dostales 3pkt. teraz kazdy kto to przeczyta bedzie wiedzial.
I co osiagnales tym tematem?
<edit>
Cytuj:
Zrażam się do usunięcia tych punktów, bo uważam że są one za NIC.
|
Znikna ci same za miesiac.