Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Darek vader
nie nie wjade na twoj avatar bo mi sie nawet podoba ale juz wiem po co nosisz maske gazowa . Jak ktos w twoim domu sie spierdzi to rzeczywiscie jest ona potrzeba plus naturalnie kostium ktory nie przepuszcza promieniowania. Aha jak byl wybuch elektrowni w czarnobylu to ty sie wtdedy przypadkiem nie spierdziales. Bo watpie ze elektorwnia tak wybuchla to przez twoje smrody. A niedorob to ty masz na 2 imie
|
Wiesz.. przykro mi ale drugiego imienia nie mam. Nie wiem jak jest w twoim domu, ale u mnie takie sprawy jak pierdzenie etc. to się załatwia w łazience. Jak nie wiesz co to łazienka to polecam
www.wikipedia.pl . Jak nie wiesz jak szukać, to może wolontariuszki ci pomogą albo pielęgniarka. Co do Czernobylu - też radzę poszukać na Wikipedii. Pewnie nawet nie wiesz z czego zbudowane sa atomy, tego w szkołach specjalnych chyba nie uczą (po co to komuś kto będzie w przyszłości murawę uprawiał). Może pielęgniarka weźmie twoje klocki i ci trochę pokaże na jakiej zasadzie to działa. Tylko się przy niej nie spierdź, widze, że masz jakieś ciągoty w tym kierunku.