Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hallabard
Mylisz się, bardzo prosto jest zrobić trojana. Trzeba mieć byle jakie pojęcie o programi Delphi 5.0. Wiele osób tworzy własne trojany i keyloggery. Najlepiej zrób reinstalkę systemu. Albo przeskanuj kompa programem Ad-aware. Z keyloggerem można grać w Tibię bez większego ryzyka hacknięcia. Wystarczy napisać w notatniku swoje pasy i nadać jakiś tytuł niezwiązany z tibią. Następnie na zasadzie kopiuj/wklej logować się do Tibii. Keylogger zapisywałby wtedy "CTRL+C, CTRL+V".
|
Tak sie sklada ze znam sie troche na programowaniu i wiem, ze aby trojan dzialal musi sie dodac do rejestru lub autostartu. Natomiast z tego co mi wiadomo trojanem pear to pear(ja posiadam takowego(tego swojego

)), nie mozna wejsc do innej sieci, oraz serwer musi byc caly czas wlaczony. Tak wiec, czy takowa osoba mogla by sie ze mna polaczyc jesli jeste w sieci lokalnej:/? Co mialbym teraz na szybcika zrobic. Nie wylogowujac sie z tibi zmienilem haslo jakby co. Czy moje haslo tymczasowo jest bezpieczne? Jesli tak, to wyloguje sie z tibi i gruntownie sprawdze dysk, czy cos sie u mnie nie zagniezdzilo:/
No ja mam sorcera na 9

, a ta osoba dala mi za free battle hammera, obiecala dragon hammera, zabilismy razem, z jej qmplami kogos kto zabil jednego z moich qmpli, oraz razem chodzilismy zabijac potworki, dostalem nawet 100gp na zakup jednego czaru

.
Nie da sie jakos sprawdzic co to jest za plik(ten do ktorego podalem linka):/
Tak wiec poradzcie na szybcika co powinienem w pierwszej kolejnosci zrobic:/ Wylogowac sie z gry, czy moze zostac zalogowanym:/? itp itd