Temat: Po Smierci.
Zobacz pojedynczy post
stary 15-03-2005, 17:13   #27
M@NieK
Użytkownik Forum

M@NieK's Avatar

Data dołączenia: 19 02 2005
Lokacja: in ur Nightmare

M@NieK ma numer GG 5187312
Domyślny

Jezeli przez cale zycie jestesmy dobrzy.. nic nas za to nie czeka oprocz wdziecznosci i satysfakcjii... dalo do myslenia co powiedzial gosc wyzej.. ze kieruje sie nauka... ale dusza... nie wiem jak to jest.. cholipnie mnie to zaczelo interesic jak to jest...
sluchajcie teraz Ludzie po smierci klinicznej.. opowiadaja ze sie unosza itp.
Po smierc (wczasie) mozg jeszcze pracuje..i jezeli przez zycie powtarzamy sobie ze "pojdziemy" do nieba to mozg daje nam cos w stylu snu... ze sie podnosimy ...
Jezeli nie ma nic po zyciu.. ehh... muwi sie ze trzeba zyc.. ale zycie sie kiedys konczy.. sluchac teraz ;] Naukowcy sa pewni.. ze jakos w 2090-2100 urodzi sie czlowiek niesmiertelny.. i maja sposob ze komorki sie stazeja ale bardzo wolno.. czlowiek bedzie zyc o 30% czy 40% dluzej... a jak juz bedzie stary..
nie wiem jak to zrobia... ale zachowaja wszystko co wie.. caly mozg.. a cialo urodzi sie jeszcze raz.. wteyn sposob zycie bedzie niesmiertelne.. teraz wszyscy zaczna muwil ze to nie prawda i wbrew prawu zycia "ale was tak nauczyli" i teraz bedziecie muwic ze to nei prawda.. jezeli matka wam powie ze Bog zyje itp.. bedziecie wierzyc w to caly czas.. (nie ktorzy)
Ja np. szczerze sie przyznam ze wychowano mnie jako chrzescijanina ale jakos nie za bardzo wierze w Boga.. Ale coz.. muwimy o smierci.. czyli..
Jest to pytanie ktore ciekawi mialiony ludzi.. i niektorzy o tym nie mysla..
ale jest taki moment w zyciu kiedy zaczynasz sie interesowac roznymi rzeczami.. ja dostalem taki moment ze akurat interesuje sie tym co bedzie jak nas jush nie bedzie.. Wiec... wypowiadajcie sie dalej ja musze pomyslec

Ostatnio edytowany przez M@NieK - 15-03-2005 o 17:34. Powód: Dysgrafia, Dysortografia, Dyskekcja
M@NieK jest offline   Odpowiedz z Cytatem