Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cors Ent
Moze jakis topic zróbcie gdzie wszystkie płaczki bedą mogły sie wypłakać?
a nie 10 topiców dziennie - "deadłem, okradli mnie, zlurowali mi gs'a, spkowali mnie" - juz nawet tego czytaćsie nie da!!
mam pytanie - napisałes topic ze padłes/ zgubiłes przez noobostwo c armor - i co ja mam ci poradzic na forum?
mam cie pocieszać zebys sie nie załamywał czy podpowiedziec zebys żyły podcioł ?
men - takie topicy zero sensu maja - weź sie ogarnij a nie thrillery na forum opowiasz...
|
A może on chciał się podzielić z nami tym że nie należy przeciągac niczego na armor lub inną rzecz z eq oprócz bp ??
O tym nie pomyślałeś no bo po co ?!?! Wkurzają mnie tacy ludzie mają 65 lvl ^^ (tak wywnioskowałem z podpisu) i myślą że wszystko wiedzą o tibii i nie należy się to wiedzą dzielić z innymi... ciekawe jak byś ty stracił crown armor albo coś innego to czy niebyło by ci przykro ...
Może i jest troche racji w twoim poście bo przecież on jest facetem a facet nie powinien sie nad sobą użalać a zwłaszcza o gre (bo przecież tibia jest tylko grą) ale po co też odrazu najeżdżać na niego!?!?!?
@Topic: Też kiedyś takie coś miałem ale mi sie udało zabrać z powrotem moją zbroje. Ale rozumiem cie ;D