Ja ogólnie powiem...
Do 10 levelu na trolle każda profesja ponieważ złota sporo sypią i możecie się dorobic na jakiś przecinak

A za kase z rooka kupcie na nowych swiatach scale armor... do 100gp i dwarwen shielda też do 100gp
Potem drogi sie rozchodzą...
Knight- ze skillami 50/50 bije roty ghule dwarfy dwarfy soldiety larwy, potem od 20 z dobrymi skillami opłaca się chodzic na cyca, dwarfy guardy
Palladyn- ze skillami 50/xx łuk do ręki 2 uhy do plecaka

i na cyce do 20/30 levelu wtedy z boltami na PoH i gsy solujemy (oczywiscie bohy muszą być) skille 65 i gs na 15 boltów przy niezbyt dobrej serii
Sorc, Drut- moim zdaniem macie niefart bo expić z runami opłaca się dopiero od 20 levelu (mlevel 25 minimum)a do tej pory na trolle do 14/15 tak zeby nie używac exury (mana na runy czyli na kasę

) potem mino roty dwarfy. Od podanej wcześniej granicy już znaleść blokera i na jakieś grube potworki
Kolejny spory przypływ kasy dostaniecie na 20 levelu (Vocation Quest... opisałbym go, ale nie wiem czy mi wolno- pewnie nie, bo administrator forum jest niechętny na przekazywanie pomocnej dłoni) wtedy dostaniecie 10k w platynie