Zobacz pojedynczy post
stary 15-03-2005, 23:18   #18
Sadamq
Użytkownik Forum

Sadamq's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2004

Stan: Aktywny gracz
Imię: ---
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
Domyślny

Up@ Jakoś niechce mi sie wierzyć że nawet expiąc cały czas, bez ustannie na rotach, miałbyś już większy mlvl.
Btw. Poruszyłeś temat Manasiterów [ Tak ich nazwałeś ] dlaczego ich nazwałeś noobkami ? Wiesz co znaczy to słowo ? Chyba nie, więc nieużywaj słów których znaczenia zabardzo nieznasz... Ja np. Lubie sobie Afkować, robiąc runy i sie do tego przyznaje [ Nieużywam cheatów równo co 12 minut podchodze do kompa i włączam kolejną rune bo oglądam tc ew. gram na konsoli ] I powiem ci że niekiedy daje to duże korzyści, ponieważ nieośmieszam się mówiąc że mam 20 lvl i 15 mlvl, tylko moge komuś puścić szpana mam 15 lvl i 30 mlvl. Napewno niezbudzisz u nikogo respectu mówiąc że masz mlvl niższy niż własny lvl [ panuje zasada że mlvl minimum musi być większy o 5 od lvlu [ na początku ] ] Mój własny uhmaker ma 11 lvl i 26 mlvl. Wybacz ale takie gadki o spalaniu many poprostu już mnie dobijają - jak aj szybko expie i dlatego amm mały mlvl - oh no no comment...

Co do twojego wzoru - Ok to pójdz swoim 6 lvlem na demona i strzel w niego z sd. Zadasz 400 - 500 dmg jak master sorc z 50 mlvl ? Czy walniesz mu za ledwo 80 i będziesz sie cieszył że niepadłeś ? [ Nawet nie demon - wystarczy drag... ]
Magic : x
Sadamq jest offline