Zobacz pojedynczy post
stary 16-03-2005, 00:17   #14
Zefir
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 03 2005

Domyślny

poniewaz mam troszke wiecej lat niz wiekszosc ludzi na forum,wiec sie pomadrze... poniewaz jeszcze dosc dobrze pamietam jak SLD dochodzilo do wladzy wiec powiem Wam jedno,oni wtedy sie zupelnie nie roznili od obecnej PO a powiem wiecej wsrod szeregowych ludzi tej partii jest wielu bylych sldowcow. a jesli do wladzy dojdzie PO,no coz nie wiem czy pamietacie kto zakladal ta partie,ale chetnie przypomne:Olechowski [startowal takze na prezydenta],bardzo madry i stonowany czlowiek,nic na "hurrrrrrrrrrrra" tylko staral sie wszystko przemyslec,Plazynski,wtedy jeszcze marszalek[albo wice] sejmu,takze czlowiek bardzo madry i stonowany,charakterystyka podobna do Olechowkiego,Tusk,ktorego zawsze uwazalem za oszoloma ale mialem nadzieje ze tamci dwaj go przytemperuja. a teraz?? no coz ani Olechowkiego ani Plazynskiego juz w PO nie ma,zostal Tusk,dobral sobie oszoloma Rokite ktory poki co duzo gada a jeszcze nigdy nic nie zrobil[mial jakis udzial przy Okraglym Stole,ale chyba nie za duzy] ale ktory byl juz przynajmniej w 4 partiach. jezeli doliczymy do tego ze przyszly rzad PO bedzie tworzyla razem z PiS-em to juz mamy ogrom tej tragedii. nie wiem czy sie tym interesujecie ale PiS poki co wszystko chce miec w uchwalach itd,a polskie prawo jest juz i tak dostatecznie s*******one[przepraszam za slowa ale inaczej tego nie umiem opisac] i zagmatwane,a ja uwazam ze dzieki nim bedzie jeszcze gorzej.a poza tym bracia Kaczynscy nienawidza wszystkiego i wszystkich co mieli jakikolwiek zwazek z komuna,co takze nie jest zdrowe.ogolnie ja bardzo licze na jakas [ZDROWA!!!!]partie centrolewicowa lub centrowa. no ale pomarzyc kazdy se moze...
tak na marginesie z tu wymienionych partii to chyba najbardziej toleruje SDPL

Ostatnio edytowany przez Zefir - 16-03-2005 o 00:21.
Zefir jest offline   Odpowiedz z Cytatem