Zobacz pojedynczy post
stary 16-03-2005, 14:13   #110
narwik
Użytkownik Forum

narwik's Avatar

Data dołączenia: 27 04 2004

Domyślny

>Na kopercie musi sie znajdowac twoj adres i adres Cipsoft

oj! nie adres CIP Soft, bo nie im wysyłasz kasę, tylko adres share-it!, to właśnie oni na zlecenie CIP Softu organizują całą akcję wpłat pocztą
wszystkie detale - ile euro, i ghdzie wysłać, otrzymujesz zresztą na stronie tibia.com przy składaniu zamówienia, i jeszcze raz mailem od share-it! z adresu: share-it! <[email protected]>

a poza tym to TRZYMAĆ SIĘ WYŁĄCZNIE INFORMACJI OTRZYMYWANYCH OFICJALNIE A NIE TEGO CO PISZĄ KOLEDZY, BO KOLEDZY PISZĄ NAJCZĘŚCIEJ TAKIE BZDURY ŻE AŻ MNIE GŁOWA JUŻ ZACZYNA BOLEĆ !!!

>Wiesz, jak wyslales kaske zwyklym listem, to poczta ma prawo otworzyc go i >zarekwirowac kase, niestety...

wprowadzasz w błąd
poczta NIE MA PRAWA otwierać przesyłki, ŻADNEJ przesyłki
wyciąganie kasy z listów to KRADZIEŻ ścigana z urzędu a nie jakaś tam rekwiracja

co do reszty to masz rację, lepiej wysyłać wartościowym niż zwykłym, kosztuje raptem parę groszy więcej

no i na koniec przekonałem się że warto pisać D przed kodem pocztowym
mój polecony priorytet szedł cztery tygodnie (!), tylko dlatego że wysłałem go do Danii a nie Niemiec : )

>Wyslalem dzis rano kase... ciekaw jestem ile bede czekal...

jeśli wszystko poprawnie wypełniłeś (a nie tak jak np. ja : ) to praktyka jest taka, że NAJCZĘŚCIEJ po tygodniu dostaniesz maila o aktywacji konta

>...czy po zamowianiu pacca przyjdzie do mnie cos od cipow czy od poczty >jakies potwierdzenie ?

z adresu: Tibia <[email protected]> dostaniesz potwierdzenie zrealizowania zamówienia na Twoje konto emailowe, które podałeś przy zamawianiu paca, i to wszystko
ani CIP Soft, ani share-it! nie bawią się w odsyłanie czgokolwiek komukolwiek pocztą 'analogową'

>skoro maja tylko 1 list do Niemiec to nie beda specjalnie go tam wiesc...

będą, niezależnie od ilości jaką mają do wysłania, wysyłają
bez obaw, co godzinę w polsce jest adresowanych tysiące listów 'na zachód'

po za tym niech ktoś skasuje wątek i założy nowy, bo ten jest nieaktualny
pac kosztuje nie 22USD ale 20EURO np.

Ostatnio edytowany przez narwik - 16-03-2005 o 14:32.
narwik jest offline   Odpowiedz z Cytatem