Zobacz pojedynczy post
stary 16-03-2005, 16:38   #5
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kreeg
Wiesz co panie wszystko wiedzący widać ze nie przeżyłeś nigdy wojny bo żaden high lvl Ci nic nie powie do końca wojny...nawet przyjaciel Wszyscy są zajęci walka Debi** a mnie to interesuje bo wojna sie toczy kolo DP w Ab wiec jak chce wyjsc to mam pietra ponieważ dookoła jest pełno 80lvl-120lvl wiec wiesz wole nie dostać od takiego......
Fakt, nigdy nie przeżyłem wojny panie wszech bojący się, grałem na dan00bi od dwóch lat i w tym czasie nie było żadnej wojny... ehhh te n00by

Jeśli masz takich hig-lev „przyjaciół” którzy nie poświęcą ci nawet 3min by oznajmić co w trawie piszczy to gratuluje...

To „Debi**” to miało być debi.lu ??....

A jak się dygasz wyjść na tym twoim 10lev z depo bo obok się siekają, to ja cię raczę poinformować, że jeśli jest to wojna gildia vs gildia to im koło ch*** lata taki n00bek stojący pod depo, wiem, do 99% czasu „wojny” spędziłem sam na drucie pod depo i jakoś nigdy nikt nie miał nawet na mnie missclicka...

Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem