Zobacz pojedynczy post
stary 16-03-2005, 18:26   #13
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.

Matheous ma numer GG 2872460 Matheous ma login Tlenu emcid@tlen.pl
Domyślny

Geeze. A wiecie ze wg mnie temat nawet nie jest taki glupi? Gdyby tylko napisal cos wiecej, ale spoxik
Tibia i jej grafa maja specyficzny oldschoolowy klimat. Mi grafa i brak glosyu nie przeszkadza, bo oba maja swoja magie. Mi przeszkadza to, ze kazdy moze zalozyc sobie accounta. Kazdy. Od 3 latka, przez dresow, az do kolejnych wcielen Hitlerow, Stalinow i innych psycholi. UO jest swietnie zabezpieczone, i wg mnei cos takiego powinno byc w kazdym mmorpgu. Na UO prawie nie ma noobstwa, bo nooby po prostu nie przechodza 'egzaminu wstepnego'. I wszystkie te smiecie ida do Tibii, MU i innych takich ogolnodostepnych gierek. I co mamy? Sajgon, gowno, noobstwo i masakre.
Poza tym, np. w UO jest w cholere skilli nie-do-walki, a jedynie urozmaicajacych gre. Oswajanie zwierzat, kopanie, kowalstwo, etc. etc. A w Tibii? Lowienie ryb. I to nudne jak flaki z olejem. Juz w hb mozna bylo wylowic np. miecz albo diament, albo szczegolnie rzadka rybe. A w Tibii tylko klikasz na wode do znudzenia i jeszcze dluzej...
No i rzeczywiscie nie ma nic do roboty. Chcesz cos zorganizowac, to bys musial robic to sam, bo reszta bedzie cie wysmiewac bezlitosnie. No, moze po miesiacu poszukiwan znajdziesz jednego, dwoch chetnych, ale do tego czasu juz dawno rzucisz Tibie w cholere...