Do 20 lvla, ze spearami na rotach na Darashii, od 20 lvla (jak mialem kase na bolty) guardy (w "labiryncie") do ~60 lvla. Pozniej ciagle smoki na Edron.
@All:
Bede tutaj co jakis czas lookal na forum, moze znajde jakies ciekawe filmy, wiec nie odchodze calkiem z tego forum. Tylko nie bede poprostu wiecej "spamowal" tego forum filmami, bo adminom i paru innym osobom sie to nie podoba. (Nadal nie potrafie zrozumiec dlaczego)
@Down:
NIe chce robic chata z tego topicka. Nie gram nigdzie. A mialem tylko 1 ownera. Zostalem zbanowany przez skorumpowanych GMow, Dreader moja siostra w tibii z ktora toczylem 1 wojne na Arcanii, gdy ich gildia zostala zbanowana za trapa, zostala przeteleportowana przez GM-a (tego co mnie zbanowal) i powiedzial jej ze za jakis czas, Losari i Barlox zostana zbanowani, niech tylko troche poczeka. Utrzymuja z nia kontakt na MSN-ie, i przysiegala mi na Boga ze tak wlasnie bylo. Co do bana, dowody nigdy nie zostaly mi pokazane. Tylko glupie tlumaczenie: "nie jestesmy uprawnieni do pokazywania tych dowodow ale one napewno tam sa ...". To wszystko co mialem do powiedzenia.
Ostatnio edytowany przez Losari - 16-03-2005 o 19:19.
|