Elo for all

Zalozylem ten temat z powodu ze badzo mnei denerwuja takie tematy jak np Only Pandoria. NIe wiem moze wam sie to podoba ale mi sie osobisice nie chce tysiac razy wlazic do tego samego tematu zeby przewijac strony szukajac nowych zdjec. A ceraz wiecej takich tematow powstaje. NIe wiem czy uwazacie ze w taki sposob czyscicie forum ale kazdy chyab lubi latac po jakis swiezo pojawionych tematach niz po "only.." gdyby tak wszyscy robili to niedlugo forum zdjecia wygladalo by jak zbior ...a wlasciwie podam przyklad:
Jakis tibiowiec wchodzi niechcacy na forum odrazu na zdjecie i patrzy... "hmm lista serwow popatrze se co o nich mowia" a tam zdjecia po ktorych musi latac stronami.
Wezcie ludzie zakladajcie teamty tak ajk bylo kiedys nie wiem mzoe wam to sie podoba...ale mi osobiscie nie. Oceniajcie tutaj czy mowie dobrze czy nie wrazieczego to meni odrazu nie bluzgajcie to jest forum gdzie mozna sie dzielic opiniami...zreszta po to ono jest.
Wiec amm nadzije ze takie tematy zaprzestana byc robione i powroci stary styl tematow ze zdjeciami

narqa i pozdrofffka all xD