Cytuj:
Oryginalnie napisane przez cykus
Harmonia ...... Podobnie jak inne swiaty non pvp.... Kazdy robi co chce ...(tez tam gram ;]--czekam na jakis nowy serwer to sie z kumplami przeniose;p)
Swiaty non pvp maja to do siebie ze jest tam haos -brak szacunku itp.
Ostatnio koles sie nasmiewal ze mnie ze mam 16 lvl (gralem akurat nowym pallem;p....ale olac takich ludzi -.- --przyszedl na harmonie bo na inncyh pvp go pk'owali ....  )
|
lol wcale aż tak do końca nie jest. Zawsze znajda sie n00by których sie postraszy że jest się tutorem zagadujesz w tym czasie do innego kumpla i on z nim w inteligentny sporób gada tak że koleś sobei odpuszcza. albo inna metoda straszysz kogoś haknięciem w rozmowi mozesz wspomnąć o tych których haknołeś a w tym czasie umówić się z kumplem którego żekomo haknołeś i koles ma zonka.
ale i tak najgorsze jest dla mnie to że nie można sobie spokojnie poexpić. Bo jak się zagapisz to zbierają się sępy (czytaj looter) i zabieraja loot np z zamku w ab elvenbane. i jest tam 1 taka osoba która nei dosć że pod*******a loot z potworów to jeszcze luruje inne słabsze lvl na spotkanie z zerkiem hunterem albo innymi. Mog epowiedzieć że ten koleś ma 48 lvl knight i udziela się często tutaj nawet Lord...
Ale jest też rada na takich jak masz kumpli i tak paru usłyszy o poczynaniach takiego kolesia to nei wezmą go na żaden hunt ani questa. tak się stało w przypadku Hokax druid 103 lvl chyba który jako jedyny nie zrobil demon helmet questa bo żaden 100lvl + nie zgodził sie żeby poszedl z nimi. więc lepiej być uprzejmym na takich światach bo później to się odbije...
ps. sorka za błędy jak jakieś są ale się rozpisałem ale miałem natchnienie