Zobacz pojedynczy post
stary 16-03-2005, 20:15   #15
Huzssaress (2)
Użytkownik forum

Data dołączenia: 18 11 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez vemazep
Wiem wiem ze ci sei nei podobjaja a dentka to ty jestes ry. masz jak detka i ty expisz na ratach lol pewnei masz 7 lvl i jestes niedorozwiniety jakis down pewnie i sie zgadam z xen moon-em w 100 % wa.... sie na r... ped..... pier..... kur....... wyp....... mi z tad .
--------------------------------------------------------------------------A jeszce ty zbierales 1 rok na postac i kupiles na alegro 22 lvl master sork i wiesz cos expisz na ratach dalej i mnie to smieszy taki cwany jestes wiem ze cpasz pijesz palisz i konia tez wal..... mam to co powiedziales daleko w dup..... bo mnei to wa... taka wypodziewdz takie go nooba ktory na 22 lvl expi na ratach mzoe za 2 lata bedziesz mial 25 lvl lol i to jest takie smieszne ze z krzesla spadne lol takim noobem byc to chanba wstyd lol i wiesz co zrobei 20 lvl i sobei promocje zafunduje i pujde na hero z blokerem i cie kur..... zatka zulu jeden ty se pozesz pogrzebac palcem w nosie lol to by bylo na tyle. dziekuej za wysluchanie
------------------------------------------------------------------------------ Opisze dzien z twoejgo zycia
5:00 mama cie budzi wyciaga pasa leje dupsko ze zlales sei w pizame <lol>
6:00 dostajesz stary chleb na sniadanie
7:00 myjesz zeby kupa szczura
8-16 grasz na kompie i prosisz o itemy jak to noob
17:00 przychodzi ojciec i ci dupe leje ze siedizlaes caly dzien
17:10 zaplakany idziesz spac i zlejesz sei znowu w pizame lol to jest dzien a kolacja to kupa matki i siki ojca
chlopie to forum nie jest do obrazania ludzi wiec qrde nie zasmiecaj tego tematu jakimis bzdetami o kolesiu ktory cie nie docenia...
lepiej kontynuuj robienie ssk'ow i advencow to bardziej sie spodoba ludziom na forum
Huzssaress (2) jest offline   Odpowiedz z Cytatem