@Sadamq: Wiem doskonale co to jest n00b, np. to facet, który chce mi udowodnić, że tracąc czas na manasiting jest lepszy od kogoś kto woli w tym czasie expić.
Powiem tak: lubie grać na nowych serwerach, ten wyścig szczurów to pełen odjazd i dlatego nigdy nie manasituje. Po tygodniu sprawdzam sobie highscores i widzę, że jakiś gracz ma mlvl podobny do mojego(chyba gramy tyle samo godzin/dzień) jednak jego level jest o wiele niższy. Nie wiem dlaczego on nie expi, może ma lagi, a może musi odrabiać lekcje, szczerze mówiąc nie obchodzi mnie to, mam do niego respekt jak do każdego. Ale w momencie gdy on śmieje się ze mnie że mam wyższy level niż magic level, a on ma 20lvl/40mlvl to mówie prosto N00B.
Nie chodzi o to, że mnie obraża, ale jak ktoś wyszedł z rooka później, ale expił od razu to ma tak jak on 20lvl ale magic np. 22mlvl i tamten sie z niego śmieje, że taki mały ten mlvl jak na 20lvl - ponownie mówię N00B.
Czy wyjaśniłem to zagadnienie ? Highscores raczej nie kłamią, na pewno wolę mieć wyższy level niż mlvl i być na dwóch listach niż szpanować swoim SD za 120 na 11 lvl... Gram tyle co ten gracz a moje SD jest nieco wyższe...
PS: Naprawdę współczuję ludziom którzy nie mogą expić, bo mają lagi/kicki, jeżeli tylko się nie wywyższają, że mają lepsze hity na 11lvl niż ja miałem na 11...
|