otoz to... moze nie jestem jakims super wymiataczem... ale ja to widze tak ze knight to bloker zawsze i wogole... a za nim powinna nawalac jakas postac czarujaca.. najlepiej w sumie sorc ktory se moze robic te sd.. dodatkowo przy pacu ma tez najsilniejszy czar do czyszczenia wiekszej ilosci potworkow... ale do rzeczy...
jezeli myslicie o przyszlosci to sa to chyba najlepsze dwie postacie ktore najlepiej beda wspoldzialac... powiem taki banalny przyklad..
no wiec ja (sorc) knight i pal poszlismy sobie na draga (wiem ze to nic ale daje dla przykladu)... ja mialem lvl ok 25 ale slaby mlvl (hmm... 30?) knight skille niecale 60 a pal mial 16 lvl i skille pewnie tez cos kolo 50-60 no i tak knight blokowal draga a ja z palem walilismy ja w sumie wiekszosc z hmmow (+1 sd) a pal ze spearow... i podzial expa byl mniej wiecej taki ze ja ok 500 expa a pal 200... wiem ze mial on nizszy lvl ale ja mialem niski mlvl (powinienem miec z 5 wiekszy)
do czego zmierzam.. do tego ze knight bloker a sorc z tylu jako ze ma najwiekszy dmg i najszybciej bedzie zabijal co ograniczy zuzycie uhow przez knighta
|