Zobacz pojedynczy post
stary 17-03-2005, 15:45   #29
KSUH
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Dąbrowa Górnicza

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Moon-Rider
Kolejne SSki są przesliczne ...

A co do Thomexa ... lol a czy to są screny z rooka ? weż sie zastanów a jesli juz mowa o wychodzeniu z rooka to bez paca ja wyłaże w niecałe 2 godziny ... ciekawe ile by mi to zajeło z pacem ... 15 minut ?

Kurna idź z siebie sie smiac ... albo na SS jakiegos innego n00ba a nie kogos kto cos chce osiągnąc ... a co do czaru ... opis zrobił jaki chciał przeszkadza ci to ? ... i nick Ciapek mi się podoba, ale jak na kogos kto ma nick KSUH którego wyjasnic sie prawie nie zdoła (chyba ze to jest skrót od opisu twojego czaru ... "Kurna Sux UH" ) to weż sie poraz kolejny zastanów ... robisz z siebie legalna wioche chłopcze ... i ty myslisz ze zaiponujesz komus z takim postem ?

vemazep jeszcze raz gratki

wole sie smiac z niego. tak przeszkadza mi jego opis do czaru . jest idotyczny. skoro Ci sie podoba to spox ciapek tak psa moge nazwac LOL. lol ale wymysliles skrot do mojego nicku... buahaha... na nic inteligentniejszego Cie nie stac? nie musze nikomu imponowac. wisi mi to. SS sa idiotyczne i do bani... co mnie obchodza jego avanse na 9 mlvl itp.. super... wow...
KSUH jest offline   Odpowiedz z Cytatem