Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Belefiz
Najbardziej mi się podoba to że najpierw zrobiłeś skille i mlvl a później zabrałeś się za lvlowanie. Denerwują mnie ludzie którzy mają 49 skill i 3 mlvl a mają 28 lvl... brak słów.
|
Thx i powiem ci tak...najlepsza droge na zrobienie fajnej postaci w miesiac---> Mowie o Palladynach ---> Robisz na 9 Level 60 Distance / 50 Shielding i 8 mlvl ( non stop arrows ). Zrobisz około 1,500 arrows jak jestes szprytny.Teraz expisz non toper...Jesli masz pacca polecam Thomby pierw ghule, skelety a na 13-14 lvl zacznij expic na Scrabach, Dsach, Shamblerach i Beholderach. Jeżeli Facc no to mały problem, Proponuje Amazonki, oraz Zamek koło Ab'Dendriel a potem Cyclopy

. 17 lvl to masz przełom 9 mlvl powinnien być oraz 61-62 Skilla, w tym momenice zainwestuj w bełty i na Guardy!! tylko uważajcie...czasami miałem hardzik

. 20 Level --> 10 mlvl i bieżemy sie za robienie skilli najlepiej proponuje zrobić 71/55+. No i z takimi skillami to uuuu lalala TYLKO GUARDY!! nic wiecej oprocz guardow!!!! Idzcie na questa z kluczem do Kopalni i loozik...I tak zapieprzajcie do 30 lvl, na 30 lvl formalnośc będziecie mieli 73-74 oraz 13 może 14 Magic. To klepnijcie 75 distance na 30 Level oraz 14 MAgica. Takie coś zajmie wam miesiąc...Chyba że mniej gracie ja gram po 6-8 godzin dziennie i bez problemu to moge zrobić. Przy takich skillach na 30 lvl to przy 40 mozecie byc pewni ze wskoczy wam koło 80 Distance oraz 15 Magic. Więc? Dobijamy 80 i expimy ile wlezie
Na 40 lvl 80 Distance i 15 Magic Level to jest mowie wam potega...moze cie praktycznie wszystko. Jezeli pacc to radze wam Hero, dle, oraz Dragi solo