Ehhh.. Mogę się wypowiedzieć..w końcu w ostateczności pisze w tym roku maturę, prawo wyborcze mam, a moim wymażonym kierunkiem jest politologia..czekałem na topic związany z polityką i chętnie popostuje z kimś o odmiennym zdaniu...
W moim mniemaniu najlepszym rządem byłby rząd stworzony przez PO, dlatego też na nich będę głowował. Jest to centro prawicowa partia, która ma w swoim szeregu wielu prawych ludzi (z Donaldem Tuskiem i Janem Rokitą na czele).
Ktoś wcześniej napisał, iż najlepsze jest SLD... n/c nie widzisz co się dzieję w Polsce? Wszystkie afery....SLD.... a osobą której nie cierpie jest Oleksy...zakłamany komuch...nie potrafi przyznać się do współpracy z SB, odwołując sie od kolejnych wyroków sądu lustracyjnego...moim zdaniem powinien już dawno przyznać się do tego i odejsć w cień życia politycznego.
Ktoś napisal że Miller był dobrym premierem..do opisu Millera mam tlyko jedno słowo CYNIK! Wspaniały aktor i tyle...
W Polsce lewica jest tylko i wyłącznie zlepkiem starych ubeków sbeków i innych komunistów. Psuli Polskę przez szereg lat, zabijali Polaków (tak tak , zabijali... wysyłali na studentów wojsko , milicje ...)a teraz chcą jeszcze nakraść, wyssać Polskę do granić wytrzymałości, doprowadzić ją do ostateczności...
Nie mogę jeszcze przeboleć 2 hasel, mowionych przez prolewicowców:
"Balcerowicz musi odejść" i "Za komuny było lepiej"... to są najwieksze oszczerstwa II RP.
Czekam na jakieś sensowne odpowiedzi, chętnie podyskutuję.
Pozdro dal SHE-DEVIL

pamiętasz mnie jeszcze najdoroślejsza 12 latko jaką znam?