Cytuj:
Oryginalnie napisane przez $corcerer
A komisje śledcze śledzą oczywiście sprawy AWS-u. I to kierownictwo AWS było grupą trzymającą władzę. Jasne. Miller i Kwachu są czyści, to tylko ta ******* propaganda sprawia, że każda komisja śledcza chce się z nimi spotkać.
n/c
|
czytaj wszystki posty... napisalem ze bardzo sie na nich zawiodlem kilka postow wczesniej.ale nie uwazam zeby tak bardzo spier*** ta Polske.taka jest prawda bo nie wiem czy wiesz ze to wlasnie ten skorumpowany rzad wprowadzil nas do UE i dzieki temu rzadowi sie otworzylismy na Europe.I jeszcze jedno,popatrz sobie kiedy padly najwieksze zaklady przemyslowe w Polsce [odp za AWS-u],a te ktore nie padly zostaly wprowadzone w niesamowite dlugi,bo nie bylo redukcji zatrudnienia[co jest niestety zlem koniecznym w procesie transformacji]. I jestem pewnien ze przez wlasnie ten caly "kochany" AWS padlo obecnie bardzo wiele zakladow,bo niestety z takimi dlugami nie da sie utrzymac za dlugo.I jeszcze jedno,nie wiem czy wiesz co przynosi najwieksze straty w Polskiej gospodarce[odp gornictwo].AWS nawet nie ruszyl tego problemu,a za czasow zlego SLD zostalo wypier*** cala masa gornikow[zlo konieczne jak juz pisalem] i dzieki nim wlasnie Polska ze 2 lata temu sprzedala pierwsza tone wegla z zyskiem[tak,zgadza sie,wczesniej doplacalismy do kazdej tony wegla ktora sprzedawalismy,absurd??]. I powiem I chce Ci powiedziec dlaczego AWS nic nie robil.AWS byl bardzo silnie zwiazany ze zwiazkami zawodowymi,ktore oczywiscie nie zgadzaly sie na zwolnienia.I dochodzilo do takich absurdow ze wychodzili zwiazkowcy na ulice z Marianem Krzaklewskim na czele,aby protestowac przeciwko rzadom AWS-u,a w tym rzadzie szefem i szara eminencja byl nie kto inny jak Marian Krzaklewski.
jeszcze raz powtorze,nie bronie SLD bo akurat znacznie bardziej podoba mi sie SDPl,bo tam sa ludzie ktorzy jak na Polska scene polityczna malo krzycza a troszke wiecej robia[co widac po ich sondazach,w Polsce jak nie krzyczysz to znaczy ze masz cos do ukrycia].to tyle