Zobacz pojedynczy post
stary 17-03-2005, 22:27   #103
kemotk2000
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 10 2004
Lokacja: Kolacja?

Domyślny

Kurde, Wy jeszcze się tu kłócicie??

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jankes
Więc tak ...

Mam keyloggera na kompie na 100% wszedł poprzez film mam pytanko :
- Znacie jakis dobry antyvir....??
Prubowałem mks.skaner on-line ale nie mógł usunąć chociarz próbowałem pare razy

Powiedzcie co zrobić...... ;/
Przez jaki film? Rec? Dowód proszę.

I co, ma ktoś już jakiś dowód, że nawet jeśli uda się umieścić keyologgera w .rec, to jest on w stanie się uaktywnić przy oglądaniu filmu?? Nadal uważam, że nie można uruchomić programu, anwet jesli udałoby się go umieścić w działającym rec.

A Autor tematu od kilku miesięcy nie zrealizował mojej prośby, nie umiescił tego filmu i ssa ze skanowania.., lub list'u kodu. Najs bajka...

Co prawda mam pewien pomysł jak moznaby uaktywnić kod ukryty w pliku rec, ale nie wiem czy jednak to zadziała, a poza tym na 100% zostałoby to działanie wykryte przez skanery. O ile plik .rec dałoby się otworzyć po takiej modyfikacji. Ale spróbujemy..

Jeśli nawet jakiś skaner znajdzie Wam wirusa w .rec, to nie znaczy, że ten k-logger może się uaktywnić. Ktoś wyżej sprytnie podał jako przykład bibliotekę Team Speak'a.
ja tam bardzo czensto trenuje to jest swietne miejsce dam ci troche dokladniejsze wskazuwki na takim cypelku poszukaj ogniska kture sie nie pali taki krong malyh kamczkuw ic nadul powinny zaatakowac cie 4 pajonki skrenc w prawo zaatakujom cie 4 trujonce pajonki idz dalej i porozglondaj sie trohe i znajdziesz zkopanom dziure ( musisz miec lpate, i line zeby wyjsc)
kemotk2000 jest offline   Odpowiedz z Cytatem