Zobacz pojedynczy post
stary 18-03-2005, 18:15   #40
vemazep
Zbanowany

vemazep's Avatar

Data dołączenia: 18 12 2004

vemazep ma numer GG 4439150
Domyślny

Oryginalnie napisane przez KSUH
buahahahhaha 15 lat? tym bardziej mi przykro jak ja mialem 15 lat to nie zachowywalem sie jak 5 latek dorosnij emocjonalnie i kultury niech Cie naucza a od palantow to tatusia sobie wyzywac a nie mnie bo to tylko swiadczy o Tobie no i dobrze ze Cie nie obchodzi moja opinia. a jest ona nastepujaca: beznadziejne SS i beznadzijny gracz:> a bede komentowal bo wlasnie chce skomentowac to ze mi sie nie podoba

PS. nie spij na lekcji jezyka polskiego bo robisz ostre bledy ortograficzne rozumiem jakbys mial 7 lat ale nie 15... lol... nie osmieszaj sie...
------------------------------------------------------------------------------------------Palant to ty jestes .A ty jesets rewelacyjny gracz <lol><hahahaha> wez sei nei osmieszaj nie podoba ci sie to won z tad nei prosze takich idiotow o komentarze i tak wogule to co cie obchodzi moja pisownia.
Do tematu bylem na paru dragach loot pare d hamow i p legsy .Puzniej poszlem na guardy z blokerem oczywiscie exp wpadl loot wpadl i jeszce 2 bp of hmm mam jutro ide tez na dragi ubijemy 10-15 i zobaczymy co dalej .
Wiec jutro dam ss'y
vemazep jest offline   Odpowiedz z Cytatem