Zobacz pojedynczy post
stary 19-03-2005, 08:49   #10
Palmir
Użytkownik Forum

Palmir's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elevo
Podoba mi sie ten poradnik( choć troeche nic nie kumam pewnie dlatego że mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem XD) A jua znam sposób na 100% złowienie ryby ale troche jest długi a oto on:
1.Włączamy skillbara i zjeżdzamy na sam duł gdzie jest skill fishingu
2.Idziemy na łowisko
3.I łowimy

A teraz powiem czemu ten skillbar.
Gdy raz zarzucimy wedke nie odsuwamy myszki i spogladamy na skillbar. Gdy procenty do skillu podniosą sie, to łowimy w tym samym miejscu( po to nie odsuwamy myszki) Gy tak se połowimy na jednej "krateczce" to w pewnym momencie rybka w backpacku XD

Ten sposób pewnie ktoś zna ale nikt nie pisał.
Heh, no to wiadomo bo wynika to z mojego artykulu ze tak sie da lowic. Lowiac twoim sposobem mozna umzec z nudow Pozatym widze ze sie troche nie zrozumielismy, tan artykil nie mowi o treningu fishingu ale o samym lowieniu ryb.

Aha, wytlumaczenie dla ciebie

-Masz wode w ktorej respia sie rybki, JASNE?
-Nie na kazdej kratce jest rybka, KUMASZ?
-Jak klikniesz na kratke bez rybki to chocby twoj skill fishingu byl niewiadomo jak wielki to nic nie zlowisz, ZROZUMIANO?
-Jesli klikniesz na kratke z ryba to albo zlowisz rybe albo nie w zaleznosci od skillu fishingu, JUZ JASNIEJ?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rankor
Wszystko pieknie ladnie tylko niepotrzebnie dawales lowiska..... Wcale sie nie zdziwie kiedy w moim ulubionym miejscu do treningu zjawi sie troche wiecej osob niz jest zawsze... ;p
Wiesz, tu juz nie chodzi o ocene lowisk ale o samo dojscie Np. Lowisko w Kazo pokazal mi moj kumpel, sam nigdy bym tam nie doszedl.

The best...

Ostatnio edytowany przez Palmir - 19-03-2005 o 08:56.
Palmir jest offline   Odpowiedz z Cytatem