Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nozuman
co do wypowiedzi stalmira - tylko ze ja nie luruje, chyba ci sie cos przysnilo, moze poprzedni owner, zreszta mam gdzies co sobie o mnie myslisz 
mam ignore permamently na tych 4 noobow... a tak przy okazji ja nie zaczalem nikomu spamowac ty zreszta tez ale hobbit to noob i mistrz w spamowaniu...
BTW: gratz dla Lyonisa \,,,/ ^^ \,,,/
@ palmir. ciebie na pewno nie oszukal... i wiem ze to wkurzajace no ale pomysl czy nie bylo by wkurzajace jeszcze bardziej gdybym kupil runy a polowa by byla na ziemii, wszyscy by sie rzucili... noobs
|
HaHa! Jasne rzucilem sie na runy rotfl! Po co mi? Bede se hmm knightem robil -.- Ja przyszedlem pomoc hobbitowi bo mi mowil ze ktos blokuje npc ze nieda sie nic kupic i wypycha ze sklepu a ty zaczeles nas wwszystkich wyzywac to my tez cie zaczelismy -.- LOL! Ty myslisz ze ja kradne? LOL! Znajdz mi chociaz jedna osobe ktora okradlem

Nieznajdziesz... No chyba ze ja przekupisz zeby klamala
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pentomon
Mhm.. Stalmir ztobą nigdy nic nie wiadomo.. Może i na runki jak halabardą z cyca sie podniecasz..
@ Palmir
Niby taki uczciwy a za GH nikt mu nie chciał zapłacić
|
Jak wylatuje jedynasta halabarda z cyca w ciagu paru godzin to dla mnie to cos. Ty pewnie bogaczu wyzuczasz halabardy dlatego masz... gorsze equ LOL. A co ma uczciwosc a to ze ludzie niemaja kasy na GH??
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wypas
A co miał brata oszukiwać? Pewnie starszy jesteś i się bał. 
|
Znajdz kogos kogo okradlem

Nieznajdziesz. No chyba ze przekupisz

A ty nieluruj gaurdow na ludzi co trenuja
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rafaello Demussi
Oj jaki ty swiety, jeszcze jak w tej starej szlachcie byłem, powiedzialem do Palmira (gral wtyedy Johny Fast Handem) siema to ten odpowiedzial ze mu przeszkodzilem macro nastawiać... No kto tu taki swiety jest to ja nie powiem...
|
WOW! Jakie macro? Zdradzisz nam jakie wymysliles? Widze ze cale MMOH sie uwzielo na mnie

To chyba za sprawa tego ze w kilka dni zrobilem lepsza gildie niz oni przez pol roku...

Albo... maja obsesje niszczenia ludzi
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez next great sorcerer
Ponawiam prośbę o wprowadzenie kary śmierci za wszelki przejaw głupoty... na rl, w internecie i gdzie tylko komuś uda się być chamskim, wyzywać bez powodu, "zawieśniaczyć"... kara of course in rl.
Pozdro
|
No to trza zabic Dragkonisa za blokowanie npc, przezywanie moich rodzicow i wypychanie ludzi ze sklepu ( ja osobiscie niezywie do niego jakiejs wielkiej urazy

)

Ja moze sie niepotrzebnie posluzylem tym samym i zaczelem jego wyzywac :/ Aha i MMOH cale usmiercic za obsesje na moim punkcie