Zobacz pojedynczy post
stary 19-03-2005, 09:30   #9
Grenni
Użytkownik Forum

Grenni's Avatar

Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Bielsk Podlaski

Imię: Crazefang
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 97
Poziom mag.: 59
Grenni ma numer GG 2569357
Domyślny

Chłopaki dzieki, nie musiałem ogladać filmików żeby się troche posmiać, M@niek podziwiam cie za znajomosc English language.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gangrel666
Prawdopodobnie tasker na maxymalnej szybkosci. Nie chcialo mi sie sprawdzac czy sekwencja sie powtarza, moze byc zreszta na tyle dluga ze nie da sie stwierdzic na oko.
Tak sekwencja musi sie powtarzac zeby to mialo jakis efekt widoczny , nie ?
No teraz czas na Mańka
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez M@niek
Jara cie ze ktos ma wyzszy lvl i luruje na low lvli to -.-
A cie jara ze kogos to jara ? Nie zabronisz innym czerpania z tego ubawu.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez M@niek
nie no commend.. zobaczysz jak Ci kiedys gs zluruje pod pysk i pandiesz i zobaczymy czy bedziesz taki happy
p.s pisze sie commend a nie coment lmao
Ten COMMENT powinien trafić na liste najgłupszych komentarzy wszechczasów !! Jak ci ktos kiedys zluruje gs to widocznie bedziesz skakał jak szalony. Hmm ktoś w którymś z ostatnich tematów próbował przeprowadzić analizę słowotwórczą nowiutkiego słowa "procedens". Ja tu mam cos takiego jak "commend" Nie mam bladego pojęcia co autor profesor zapewne języka angielskiego (bo to chyba po angielsku jest nie ? ) miał na myśli.No cóż podejmę próbę ustalenia pochodzenia zagadkowego słowa. Commend moze byc wynikiem przekręcenia słowa Command oznaczającego komendę,ale co to ma do postów ? "Komm" oznacza z j.niemieckiego "Przyjdź", "end" j,ang koniec. Czyżby autor w tajemniczy sposób chciał nam coś przekazać o nadchodzącym końcu, Apokalipsie ? A może autor niebacznie kompetnie przekręcił przekręcony wczesniej
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Master Vesax
ok no coment -.-
. Comment może odnosić się do postów i ma znaczyć komentować,komentarz. Czy to o to chodziło panu pseudo Profesorowi. To pozostanie zapewne jego wielką tajemnicą !! A szkoda !

Dziekuje za uwage.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pewien poirytowany Niemiec
Damn Cip you make us germans looking stupid.
@ the players:
Please dont think that every german is stupid like that, it's only those damn Bavarians!

Ostatnio edytowany przez Grenni - 19-03-2005 o 09:34.
Grenni jest offline   Odpowiedz z Cytatem