Zobacz pojedynczy post
stary 19-03-2005, 09:32   #27
Medayer-SD
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez customer17
OMG! twoja odpowiedz tutaj byla jak najbardziej nie na miejscu sam grasz na swiecie non pvp i co mi robiles? exp thiefowales mi dwarf soldiery i guardy no i oczywilscie je lootowales za co dostales black lista odemnie na securze (oczywiscie sie wypierales jak osiol skladajac false raporta co ci raczej nic nie da no ale cóz... mozna i tak ) masz ich wiele wiec nie wypowiadaj sie na tematy noobow bo sam nim jestes... poprawil bys swoje zachowanie i chociaz przeprosil. to ze wryles mi sie na spocik dwarfow jak trenowalem to ci przepuscilem ale exp thiefowania i lootowania nie zniose. tlumaczyles sie glupim "szybko spieszy mi sie..." no nie....... nie pisz tu lepiej... ( nick "Accid Kamil" na securze to ten koles na black list of secura mzona latwo zobaczyc kto jaka ma osobowosc... w topicu warriorsow ten temat byl poruszony )

@ Topic
dalej chyba nie musze komentowac wystarczy przeczytac to wyzej... na non pvp niestety tak jest ... no ale szkoda mi zostawic 71 lvlek i isc na pvp pozatym moj net pozostawia wiele do zyczenia na pvp bym mial trudno uciec np przed pk... z moimi lagami :/
powiem jeszcze cos ostatnio wybieralem sie na kilka black knightow z kolega oczywiscie nie dalo sie nie spodkac noobka po drodze od paru dni na lodzi w carlin stoi koles blokujacy NPC'a... co z nim pcozac probowalismy przesunac... ale nie dalo rady... to go poprostu olalismy wiecie co zrobil? speszyl sie koles heheh poprostu po 5 minutach odszedl moze na noobkow jest dobrze poprostu nie zwracac uwagi?

taaak, sam znam kilku na tym forum co wlasnie udaja ze sa obeznani a tak naprawde to ja wole 3 godziny tlumaczyc na czym polega trening np. rycerzem niz noobom gadac zeby zamkneli morde
  Odpowiedz z Cytatem