Zobacz pojedynczy post
stary 19-03-2005, 11:53   #11
Storm Silverhand
Użytkownik Forum

Storm Silverhand's Avatar

Data dołączenia: 10 01 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pacek
wedłóg mnie cipsoft powinien wprowadzić nowy rodzaj brońi, a mianowicie broń która by wzmacniała fist fighting, dla ludzi którzy chcą potrenować ten rodzaj walki, mam na myśli różnego rodzaju rekawice, kastety, i inne przydatne gadżety aby gra było bardziej urozmaicona, fisat ponad to powinien być przystosowany troszke bardziej dla sorców i druidow aby im chociaż minimalnie szybciej rósł ten skil na przykład do poziomu 28-30 bo wedłóg mnie te profesje jako magowie nie powinni używać mieczy, pałek i innych a jedynie posługiwać sie własnym sprawnymi rekoma wiec takie rozwiąznie było by zgodne z aknonami gier fantasy, a knighci miali by nową ucieche z gry nowymi oprzedmiotami
A sprawdzałeś jak fist rośnie magom? Widze ze nie. Rośnie szybciej niz inne skille i nie przekonacie mnie ze jest inaczej. Jak nie wierzycie to sprawdźcie sami.
A w Fantasy to raczej mnisi biją się pięściami A mag zawsze ma jakąś laseczkę i raz za czas kogoś zdzieli. No dobra czasami ma jakiś sztylet
A tak to mag nie powinien używać pałek. Przecież to najcięższa broń. (w tibii mamy skull staff którego używam bo jest on akurat idealny dla magów)Ale to jest laska a nie pałka.

Ostatnio edytowany przez Storm Silverhand - 19-03-2005 o 11:55.
Storm Silverhand jest offline   Odpowiedz z Cytatem