W tym pliku jest prawie napewno keyloger!! Ściagnołem wszystko ślicznie było. Wyszedłem z domu wruciłem i sie loguje, a że to Fortera czekałem w kolejeczce...Gdy byłem już pierwszy patrze a tam pisze że wpisałem zły accont bądź password...Wkurzyłem się ostro od razu tibia.com zmieniłem hasło, sprawdziłem na szczęście nie byłem lognięty...Jest to bardzo dziwne, keylogerów wcześniej nie miałem na 99% bo robie często skana dysku (właśnie teraz robie scan disk ;P) A po za tym to moje konto jest już dość stare...miałem tu kilka dni temu chara na infernie 26 knight...fajne eq (mówie miałem poniewarz wkurzyłem się na inferne dałem itemki qmplom i jednemu dalem sie zabić kilka razy dla expa) Więc dlaczego wtedy nie zostałem haknięty...Bardzo dziwne...Bo tera muj nowy char ma 8lvl i itemy nie powiem jakie i ile ich jest...A przecierz ta dziwna sytuacja stała się kilka godzi po ściągnięciu tego...A od kilku dni nic nie ściągam ostatnia żecz jaka była ściągnięta, to jak jeszcze miałem knighta.

Może jakiś błąd czy coś albo ktoś pomyśli że ja jestem jakiś nienormalny, ale poprostu mówię co się stało i ostrzegam ludzi.

Może ktoś mugłby to jeszcze sprawdzić nie mówie że to ty ślimaczek może w jednym z tych plików które sklejałeś zawieruszył się key loger...
I jeszcze jedno usunołem teraz tibie i został folder i w nim kilka plików usunołem je ale sam folder się nie chce usunąć...
Może zbieg okoliczności, ale wątpie bardzo wątpie...