Zobacz pojedynczy post
stary 19-03-2005, 23:41   #30
LOL_13
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Olsztyn

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: amera
Poziom: 134
Skille: 103/90
Poziom mag.: 19
LOL_13 ma numer GG 9556050
Domyślny

Ja mialem kiedys cos takiego ze mialem na poczotku palka 27lv...gralo mi sie nim kiepsko juz po 20lv nie moglem nim grac...poniewaz patrzylem na knightow jak wszystko rozwalaja i wchodzą w ciasne miejsca bez zadnego problemu..a pallem sie boje chodzic z moim kolegą na guardy bo moga sie przezucic i na 2 strzaly mnie wziasc -.- nawet glupi rat moze cie zabic -.- az doszlo do momentu kiedy padlem i palkowi powiedzialem stop! sprzedalem ja zrobilem nowa postac i teraz mam 29knighta c armor k legi (kolega juz mi kołuje bohy,warrior helmet i gs) sluchajcie wymiatam dla palkow wale po 100 czasami...a pallem to tragedia nie grajcie pallem w zyciu! Paladyn jest we wszystkim dobry ale w niczym bardzodobry...albo sluchajcie taki druid zalozmy 30lv 50mlv i co tez jest kupą bo ja na 30lv mam 515hp i co zanim sie wymeczy z sdkow i jeszcze zeby trafic to ojezuu..a ja sobie biore fallow i dupa czekam na wyniki...według mnie knight jest najlepszy bo: Ma duzo cap,wali dosc dobre hity, pall ma sd warte 4kbp a knight expl 3k i tak wali praktycznie tak samo -.-, nie musi sie ***ac z boltami czy runami, wystarczają mu uhy, dla najta wystraczą dobre skille dobre eq i lv wystarczy a gra jest bardziej fascynująca..a i jeszcze jedno knight zbiera loota jak jest na np. demon huncie...knight rox
LOL_13 jest offline   Odpowiedz z Cytatem