Ja mialem kiedys cos takiego ze mialem na poczotku palka 27lv...gralo mi sie nim kiepsko juz po 20lv nie moglem nim grac...poniewaz patrzylem na knightow jak wszystko rozwalaja i wchodzą w ciasne miejsca bez zadnego problemu..a pallem sie boje chodzic z moim kolegą na guardy bo moga sie przezucic i na 2 strzaly mnie wziasc -.- nawet glupi rat moze cie zabic -.- az doszlo do momentu kiedy padlem i palkowi powiedzialem stop! sprzedalem ja zrobilem nowa postac i teraz mam 29knighta c armor k legi (kolega juz mi kołuje bohy,warrior helmet i gs) sluchajcie wymiatam dla palkow wale po 100 czasami...a pallem to tragedia nie grajcie pallem w zyciu! Paladyn jest we wszystkim dobry ale w niczym bardzodobry...albo sluchajcie taki druid zalozmy 30lv 50mlv i co tez jest kupą bo ja na 30lv mam 515hp i co zanim sie wymeczy z sdkow i jeszcze zeby trafic to ojezuu..a ja sobie biore fallow i dupa czekam na wyniki...według mnie knight jest najlepszy bo: Ma duzo cap,wali dosc dobre hity, pall ma sd warte 4kbp a knight expl 3k i tak wali praktycznie tak samo -.-, nie musi sie ***ac z boltami czy runami, wystarczają mu uhy, dla najta wystraczą dobre skille dobre eq i lv wystarczy a gra jest bardziej fascynująca..a i jeszcze jedno knight zbiera loota jak jest na np. demon huncie...knight rox
|